FREE CONTACTLESS DELIVERY
60 DAYS FREE RETURNS
Blog

MEET THE MAKERS 24.04.2020
De makers van onze serie Meet The Makers

Onze laatste uitgelichte onafhankelijke filmmaker volgt de twee creatievelingen die de serie tot stand brachten: de in Londen woonachtige modefotograaf James A. Grant en videograaf James Cox. We ontmoetten hen om meer te ontdekken over het maken van de series en over enkele van hun avonturen.

Lees verder
ORIGINS SERIES 26.05.2020
Hoe je Dickies werkbroek inlopen, verzachten en stretchen

Dickies broeken zijn gemaakt om lang mee te gaan. Daarom gebruiken we stevige, duurzame stoffen die langer meegaan dan je gemiddelde kledingstuk. Maar dit betekent ook dat het materiaal soms wat stijf aanvoelt wanneer je broek nieuw is. Hoewel niet iedereen er last van heeft, geven de meesten er de voorkeur aan om een nieuwe werkbroek eerst wat te stretchen en in te lopen zodat deze soepeler om de benen zit. We leggen je hier even uit hoe je ervoor zorgt dat je nieuwe Dickies broek super comfortabel laat aanvoelen.

Lees verder
ORIGINS SERIES 13.05.2020
De geschiedenis van het ‘Horseshoe’ ‘Ox Collar’ logo

Heb jij je ooit afgevraagd waar ons logo vandaan komt? Lees dit om erachter te komen hoe de ‘Ox Collar’ een cultureel symbool is geworden, gedragen door beroemdheden, skaters en mode-iconen.

Lees verder
ORIGINS SERIES 06.05.2020
Waarom skaters van Dickies houden

In de jaren 90 werd Dickies populair door Julien Stranger, het Anti-Hero team en skaters uit San Francisco. Maar ook door het Zero Team/ Toy Machine Team (1996) Donny Barley, Jamie Thomas, en Adrian Lopez. Zij maakten het merk cool en door in de kleding te skaten zag de rest van de wereld dit ook…

Lees verder
INTERVIEW 28.04.2020
Bijpraten met Dickies skater Tom Knox

In de skateboardwereld behoeft Tom Knox geen introductie. Op 29-jarige leeftijd heeft hij de meeste van de belangrijkste skateboard-mijlpalen bereikt: meerdere gevierde video-delen, pro boards van Isle Skateboards, een pro-schoen van New Balance en recentelijk op de omslag van Thrasher Magazine, een publicatie die binnen de scene bekend staat als de skatebijbel.

Lees verder
INTERVIEW 22.04.2020
Een volledig nieuwe pasvorm: Engineered For Women

In de loop der jaren hebben sommige dragers gezocht naar slimme manieren om hun favoriete paar Dickies aan te passen en eigen te maken, vooral de vrouwen onder ons. Met dit in gedachten lijkt het niet meer dan terecht dat we onze inspanningen om een toegewijde werkkledingcollectie voor vrouwen te creëren zouden kanaliseren en op maat zouden maken om aan hun behoeften en verlangens te voldoen.

Lees verder
INTERVIEW 20.04.2020
Bijpraten met Dickies skater Allysha Le

In een door mannen gedomineerde sport is Allysha een bron van inspiratie voor vrouwelijke skateboarders overal ter wereld. We spraken met Allysha om over haar kennismaking met het skateboarden en haar skate-carrière te praten en om advies te vragen over hoe je met skateboarden kunt beginnen.

Lees verder
MEET THE MAKERS 13.12.2019
Ontmoet Jeanne en haar skateboard

"Ik denk dat we allemaal op zoek zijn naar dat gevoel van vrijheid, welzijn en innerlijke rust. Dat heb ik allemaal kunnen vinden als ik skate. Skaten is voor mij niets anders dan een uitdrukking van mezelf in het moment."- J.D

Lees verder
CONCRETE DREAMS 20.11.2019
Dickies x Titus

We partnered with Titus skateshop and traveled to the south of France with their team rider Ben Botta to bring the DIY culture to his hometown at the Côte d'Azur, by building some concrete modules to let the people and kids in that area have a better place to skate. Check the full documentary and pics to see the final result.

Watch the video
MEET THE MAKERS 01.11.2019
Meet Felix Prangenberg

Felix leeft en ademt BMX, in deze video legt hij uit hoe hij naar de wereld kijkt vanuit een heel andere lens, waar hij altijd op zoek is naar de next trick.

Bekijk de video
Hammers & wheels 18.10.2019
Dickies x Junkyard

Dickies and Junkyard joined forces to showcase our support to skateboarding and D.I.Y culture. Presenting our first edition of “HAMMERS & WHEELS” in Stockholm, Sweden. With 150 skaters participating in a skate competition and a total turnout of 250, the event was a resounding success.

Read more
MEET THE MAKERS 01.09.2019
Meet Reino, Maker of the Great Frog

Bekijk de video met Reino Lehtonen-Riley, creatief directeur van The Great Frog en zoon van oprichter Paterson Riley, als Dickies een dag meeloopt en Reino de passie die in zijn ambacht centraal staat laat zien tijdens het werken.

Read more
Skate 29.08.2018
Vans Rumble In The Park 2018 - Powered By Dickies

The 14th Vans "Rumble in the Park"  skate contest took place during June 2018 in Austria.

Read more
Brand 22.08.2018
Dickies Denim Collection

Denim has been at the core of the Dickies brand since it was established in 1922.

Read more
Brand 16.08.2018
Dickies Museum Copenhagen - Le Fix Gallery

On Friday 17th August 2018 we are launching the first ever Dickies museum in collaboration with Le Fix gallery!

Read more
See more posts
Naar boven