United By Festivities: Dickies Kerstmis Gift Back Initiatief

MEET THE MAKERS  | 18.12.2020

De feestdagen zijn bijna aangebroken en bij Dickies maken we ons klaar om het uitvoerig te vieren! Ter gelegenheid wilden we de ontwerpers die onze campagnes het afgelopen jaar tot leven hielpen brengen opnieuw bezoeken en hen vragen wat zij voor geweldige dingen doen in hun omgeving.

We spraken in februari met kapper Paul Hewitt van onze Meet The Makers campagne om een goed doel te bespreken dat hem na aan het hart ligt. Om hem te helpen bij zijn harde werk en goede daden heeft Dickies een product donatie verstrekt die naar The Grand Appeal gaat. Als je verder leest, vind je meer informatie over het goede doel en hoe jij kunt meedoen.

Allereerst, bedankt om ons kennis te doen maken met een fantastisch goede doel dat Dickies kan steunen als onderdeel van het Meet The Makers Kerstmis Gift Back-initiatief. Kan je ons wat meer over dit goede doel vertellen?

We zijn trots dat je ons gevraagd hebt om deel uit te maken van dit geweldige initiatief! Het goede doel dat we hebben gekozen is THE GRAND APPEAL, de liefdadigheidsinstelling van het kinderziekenhuis in Bristol. Ze bieden gespecialiseerde behandelingen voor veel jonge patiënten en vormen de kern van de gezondheidszorg voor kinderen in het zuidwesten van Engeland.

 

We kunnen zien dat ze super belangrijk werk doen en we helpen hen graag verder op elke mogelijke manier! Kun je met ons delen waarom je dit goede doel hebt geselecteerd en waarom het belangrijk voor je is?

In oktober 2018 werd bij onze zoon Franck de diagnose acute lymfatische leukemie gesteld, hij was vier jaar oud. The Grand Appeal werkt nauw samen met de kinderkankerafdeling van het Bristol Royal kinderziekenhuis en ondersteunt Franck en ons als gezin sinds dag één van zijn diagnose. Franck bracht het eerste jaar van zijn behandeling door op de Starlight-afdeling van het Bristol Royal kinderziekenhuis. Hij onderging verschillende operaties, elke dag chemotherapie, behandeling met steroïden en ook bloed- en bloedplaatjestransfusies. Ook moesten 14 van zijn melktanden worden verwijderd. Hij werd in coma gebracht en kreeg om de paar weken beenmerg en chemotherapie in zijn ruggengraat om de verspreiding van leukemie in zijn nek en hersenen te stoppen. Franck is nu 2,5 jaar bezig met zijn kankerbehandeling en heeft nog een jaartje te gaan. Zijn gevecht gaat verder met dagelijkse chemo die thuis wordt toegediend, weekend medicatie en een team van verpleegkundigen die hem wekelijks op school bezoeken om bloed uit zijn interne borstpoort te halen (een ingrijpende procedure met een naald in zijn borstpoort). Eenmaal per maand heeft hij een intensieve chemo/ steroïde kuur van 10 dagen waar Franck zich dan door heen worstelt. Franck is nu terug op school en bij zijn vrienden, wat heeft bijgedragen aan zijn geestelijke gezondheid (een ander deel van zijn gevecht, waar we niet op voorbereid waren). Met de hulp van het ziekenhuis en het goede doel komt hij er doorheen. Al meer dan 15 jaar verstrekt het goede doel financiering voor uitrusting, speel- en creatief personeel en medische voorzieningen. Ze hebben ervoor gezorgd dat Franck en zijn zus Ruby zich normale kinderen kunnen voelen met dagjes uit naar de bioscoop en activiteiten met andere gezinnen die soortgelijke behandelingen ondergaan. Ze zijn allemaal geweldig!

 

Je leest dit en wilt dit goede doel steunen. Waar kan je dan terecht?

Hun website staat vol met informatie over hoe je dit geweldige goede doel kunt steunen, kijk op https://www.grandappeal.org.uk voor manieren om mee te doen. Je kunt ook rechtstreeks contact met hen opnemen via de website.

 

We hebben je eerder dit jaar in de Meet The Makers-campagne gezien. Wat heb je de afgelopen maanden nog voor creatieve dingen gedaan?

De kappersbranche heeft twee lockdowns gehad in het VK, dus ik heb genoeg tijd gehad om na te denken! Ik run de kapperszaak samen met mijn vrouw Anna. We hebben gewerkt aan het veranderen van de bedrijfsstructuur van onze winkels en het toevoegen van nieuwe mogelijkheden in 2021, waardoor de winkels veiliger worden voor onze klanten en het personeel. We hebben ook gewerkt aan nieuwe producten waarmee we in 2021 zo snel mogelijk willen starten!

 

De feestdagen zijn in zicht, hoe ga jij dit jaar Kerstmis doorbrengen?

Iedere kerst dat iedereen thuis is, is een enorme zegen. Sinds Franck werd gediagnosticeerd in 2018, lag hij in het ziekenhuis tijdens de hele kerst en oudjaar en moesten we het gezin opsplitsen. Dus iedere kerst gaat over familie en plezier, met grootouders en broers en zussen. Francks laatste behandelingsdatum is 18.12.2021, dus we zijn nu de maanden/ weken/ dagen aan het aftellen!!! Beide kinderen hebben dit jaar ook om een flink aantal cadeautjes gevraagd, ze zijn dus op hun best!

 

Tenslotte, nog een positief woordje of voornemen voor 2021?

We staan sinds oktober 2018 onder leiding van Francks Consultants. De kinderen zijn gewend om geïsoleerd te zijn en hun normale activiteiten niet te kunnen doen, want ze begrijpen allebei de gevaren voor Franck. Vooral dit jaar heeft me geleerd om bewuster te leven. In de afgelopen twee jaar is ons gezin van kleine dingen gaan genieten en dat heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Dus ik wil iedereen adviseren: leef bewust en geniet van de kleine dingen! Heel erg bedankt en blijf veilig iedereen.

Bekijk de The Grand Appeal website om te zien hoe je deze kerst kunt helpen!


*Verplicht Veld
Uw interesses
Naar boven