WINTERUITVERKOOP KORTINGEN TOT 50% - SHOP NU

Best Landscaping & Gardening Workwear

Beste Werkkleding voor Hoveniers en Tuiniers

GEMEENSCHAP| 07.05.2021

Ontdek de beste kleding & accessoires van Dickies Workwear voor het tuinieren. Koop betaalbare regenlaarzen, handschoenen en tuinbroeken met kniebeschermers.

De kneepjes van het vak: ontworpen om met je mee te groeien

Iets van de grond af opbouwen vergt immense toewijding en aandacht. Maar ongerepte natuur omvormen tot iets nog indrukwekkender? Daar is buitengewone creativiteit voor nodig. Als je het ons vraagt, heb je bij het ontwerpen van werkkleding voor hoveniers en landschapsarchitecten twee dingen nodig: een creatieve geest en een avontuurlijke ziel. 

Bij Dickies staat creativiteit letterlijk centraal. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om elke ingeving te stimuleren om een visie werkelijkheid te laten worden. 

 

Bij het ontwerpen van werkkleding voor hoveniers en landschapsarchitecten heb je twee elementen nodig: een creatieve geest en een avontuurlijke ziel. 

Of je nu onkruid aan het wieden bent of geduldig wacht tot een plant aan het bloeien slaat, wij garanderen dat je voeten droog blijven, dat onze werkhandschoenen je handen veilig houden en dat je kleding 100% waterdicht is. Onze uitrusting is gemaakt om een leven lang met je mee te groeien, terwijl jij groeit in je vak. 

 

Wat is tuiniers- en hovenierskleding?

De beste kleding voor tuiniers en hoveniers houdt je voeten droog en biedt de beste bescherming tegen snijwonden voor je handen. Kies bij het tuinieren voor kledingstukken die een optimale duurzaamheid, comfort en vooral veiligheid bieden. 

Hou in gedachten dat de uitrusting van een tuinier verschilt van die van een hovenier op een paar subtiele manieren. Terwijl een tuinman knielaarzen nodig zou kunnen hebben om onkruid te wieden en te werken met potgrond, kan een landschapsarchitect eerder nood hebben aan laarzen met rubberen zolen en teenbeschermers om een aangelegd gebied te onderhouden. 

Wat je specialiteit ook is, of het nu een hobby of een beroep is, onze werkkleding voor in de tuin moet comfortabel, duurzaam en uiterst functioneel zijn. Hier is ons advies over wat je zou moeten dragen:

 

  • Werkschoenen: Om te beginnen zijn schoenen belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat je voeten warm en droog zijn. Voor sommige klussen zijn werklaarzen of rubberlaarzen beter (vooral als je over rotsen or bergachtig terrein moet klimmen). In sommige gevallen kunnen antislip schoenen een alternatief bieden.
  • Overalls: Als het op tuinieren en landschapsarchitectuur aankomt, kan je niet zonder een goede overall. Ze zijn eenvoudig aan en uit te trekken, hebben geen riem nodig en hebben veel zakken om je gereedschap in op te bergen. 
  • Tuingereedschap: Vergeet niet te investeren in een paar stevige handschoenen. Naast het voorkomen van blaren, zijn handschoenen een belangrijke manier om je handen te beschermen tegen ongewenste schaafwonden door doorns.

 

Betrouwbaarheid boven

Tuinieren vergt enorm veel geduld. Net als je geliefde spade of snoeischaar die al generaties lang wordt doorgegeven, is onze uitrusting voor tuiniers en hoveniers zorgvuldig ontworpen om een leven lang mee te gaan. De duurzaamheid van onze kleding komt neer op twee factoren: de kwaliteit van de stof en de afwerking.

 

Ons materiaal is gemaakt om een leven lang met je mee te groeien, terwijl jij groeit in jouw beroep. 

Onze overalls en tuinbroeken zijn ontworpen met een op maat gemaakte drievoudige naadconstructie, die resistent is tegen scheuren. Door de naden met een dubbele naald te naaien, zorgen we voor extra duurzaamheid. Met Dickies krijg je het comfort dat je verwacht en een kwaliteit waar je op kunt rekenen. 

 

Veiligheid komt eerst

Wees op alles voorbereid met de juiste veiligheidsuitrusting aan jouw zijde. Naast het aantrekken handschoenen, vergeet ook niet om je ogen en huid te beschermen. Als je met een elektrisch apparaat werkt, is een veiligheidsbril van vitaal belang. Bovendien lijken bestrijdingsmiddelen en meststoffen op het eerste gezicht misschien onschadelijk, maar herhaalde blootstelling aan chemicaliën kan ziektes veroorzaken. Daarom raden wij aan naast je gewone laarzen ook handschoenen in neopreen, een lange broek en een shirt met lange mouwen te dragen.

  1. Portland Shacket Men by Dickieslife - view 1
    Portland Overhemd
    69,00 €

 

Het belang van functionaliteit

Het is geen geheim dat tuiniers en hoveniers veel gereedschap nodig hebben. Daarom hebben we onze overalls en tuinbroeken ontworpen met zoveel mogelijk zakken, lussen en ritsen. Hou je gereedschap binnen handbereik (en hou je handen vrij!) En wat nog beter is: veel van onze overalls kan je over je dagelijkse kleding dragen, zodat je outfit netjes blijft.

  1. Universal Flex Damesbroek
    OUTLET
    -30%
    Universal Flex Damesbroek
    69,30 € 99,00 €

 

Ga je gang, maak je vuil

Waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment van kleding voor tuiniers en landschapsarchitecten voordat je aan je volgende klus begint. Tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Che cosa stai aspettando? Scopri la nostra linea di abiti da giardinaggio prima di affrontare il tuo prossimo lavoro.


  1. Universal Flex Damesbroek
    OUTLET
    -30%
    Universal Flex Damesbroek
    69,30 € 99,00 €
  2. Portland Shacket Men by Dickieslife - view 1
    Portland Overhemd
    69,00 €

READ OUR RELATED BLOGS

Why skaters love Dickies

In the 90’s Dickies were made popular by Julien Stranger and the Anti-Hero team and SF Based skaters, as well as the Zero Team/ Toy Machine Team (1996) Donny Barley, Jamie Thomas, and Adrian Lopez. They made it cool, and by skating in it, the influence started...

Read more
Italian Riviera Tour, supported by Dickies

Our Italian flow riders were planning a skate trip for a long time this last year, but due to covid-19 lockdown restrictions, the plan just never happened for obvious reasons… However, in September the situation seemed to improve a bit and we found the opportunity to reunite part of the team to hit the road around the North-West coast of Italy.

Read more
SKATE 23.10.2020
Italian Riviera Tour, supported by Dickies

Our Italian flow riders were planning a skate trip for a long time this last year, but due to covid-19 lockdown restrictions, the plan just never happened for obvious reasons… However, in September the situation seemed to improve a bit and we found the opportunity to reunite part of the team to hit the road around the North-West coast of Italy.

Read more
*Verplicht Veld
Uw interesses
Naar boven