Retourvoorwaarden

Een artikel GRATIS retourneren:

1) Een retouretiket aanmaken

  return label
 • Ga naar de pagina Je bestelling volgen , voer je bestelnummer (zonder het #-symbool) en e-mailadres in en klik op ‘Bestelling vinden’.
 • Klik op de pagina met de samenvatting van je bestelling op 'Retourneren’.
 • Voer je e-mailadres en de reden van retournering in.
 • Selecteer de artikelen die je wilt retourneren en de favoriete retourmethode.
 • Download en druk het verstrekte etiket af.

2) De producten met het retouretiket verpakken

  return label
 • Verpak de bestelling in de originele doos (er mogen andere dozen gebruikt worden maar wij moedigen het ten zeerste aan waar mogelijk te recyclen).
 • Breng het nieuwe etiket aan en controleer of dit het oorspronkelijke etiket bedekt.

3) Producten afgeven of aan de koerier overhandigen

  return label
 • Geef het pakket af bij een beschikbaar afhaalpunt.

4) Wacht op de retourbevestiging en de terugbetaling.

  return label
 • Je zal een e-mailbevestiging ontvangen als je bestelling correct geretourneerd is naar ons magazijn en de terugbetaling verwerkt is (2-3 werkdagen).

 

Mocht je vragen hebben, kijk dan eens bij onze  Veelgestelde vragen over retourzendingen. Heb je commentaar op ons retourproces? Twijfel dan niet en laat het ons weten via  ons contactformulier.

 

Herroepingsrecht

Als je niet tevreden bent over de producten die je ontvangen hebt of als je eenvoudig van gedachten veranderd bent over de aankoop nadat we je je bevestiging van de bestelling gemaild hebben, kun je ze terugzenden binnen 30 (dertig) kalenderdagen vanaf de levering van de producten en je geld terugkrijgen.

Dit is een herroepingsrecht dat je kunt uitoefenen zonder boete en zonder opgaaf van reden. Houd er rekening mee dat het, zolang de producten in je bezit zijn, jouw verantwoordelijk is om ze veilig en in goede staat te bewaren.

Bij een retour omdat je van gedachten veranderd bent (herroepingsrecht), zal je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen, exclusief eventuele verzendkosten voor express-levering, als je die verzendmethode gekozen had.

Wettelijke garantie voor defecte goederen

Naast bovenstaande erkennen we een statutaire garantie van 2 jaar (of een langere periode indien die door je plaatselijke wetgeving wordt voorgeschreven) voor productdefecten. Een product is “defect” als het beschadigd ontvangen wordt of als een fabricage- of materiaalfout optreedt binnen 2 jaar (of een langere periode indien die door je plaatselijke wetgeving wordt voorgeschreven) na de aankoop. Houd er rekening mee dat producten die door slijtage beschadigd zijn, niet als defect beschouwd worden.

Je kunt defecte producten binnen 2 jaar na ontvangst terugzenden en krijgt dan het volledige aankoopbedrag, met inbegrip van alle eventuele verzendkosten, terug.

Als je een onjuist (anders dan weergegeven in DickiesLife Shop) of beschadigd artikel hebt ontvangen, kun je het binnen 30 dagen vanaf de verzenddatum retourneren. Volg de standaard retourprocedure en selecteer 'product was defect' als reden van retournering.

Als de retourperiode van 30 dagen is verstreken en het product defect is, heb je vanaf de besteldatum 2 jaar om een beroep te doen op de garantie. Neem contact op met onze Customer Care via de pagina Contact opnemen voor hulp bij het retourneren van je artikel(en).

*Verplicht Veld
Uw interesses
Naar boven