WINTERUITVERKOOP KORTINGEN TOT 50% - SHOP NU

Driving his dreams outdoors

Blog/Verhalen/Hij brengt zijn dromen naar buiten

Stories

Hij brengt zijn dromen naar buiten

Sam Gosling gaat op pad om jouw avontuurlijke geest te voeden

Waar kan de passie om dingen te maken je brengen? We werken samen met onafhankelijke maker, upcycler en skateboarder Sam Gosling om een gevoel te krijgen waar zijn projecten hem dit seizoen brengen.

Lees het artikel

Sam kan wel meespreken over passionele projecten. Hij leeft van DIY-projecten, van meubels tot skateparken, en is daarnaast al jarenlang bezig met recycleren en hergebruiken.

Als fervent voorstander van duurzaamheid is Sam continu op zoek naar nieuwe voorwerpen. Hij maakt unieke creaties van afgedankte spullen, repareert en hergebruikt alles wat hij maar nodig heeft.

Zijn oog voor het vinden van bruikbare spullen die klaar zijn om opnieuw gebruikt te worden, heeft hem al een flinke voorraad kapotte oude auto's opgeleverd.

De afgelopen jaren heb ik mijn MK1 VW Caddy opgeknapt. Ik heb geloof ik een passie om dingen te herstellen”

De Mitsubishi begon als een hobbyproject en het was eigenlijk nogal een gek idee. Het interieur kan er in een half uurtje in en uit. Het is niet meer dan een werkbank, een keukentje en een bed.”

"Er is altijd iets te ontdekken en de enige manier waarop je dat kan doen is eropuit gaan.”

Uitgedost met alle noodzakelijke comfort voor de reis, is Sam op een missie om eropuit te gaan en te verkennen wat de natuur te bieden heeft.

Het leren van nieuwe manieren om afvalmateriaal opnieuw te verwerken en dingen waar je van hield een nieuwe kans te geven is allemaal onderdeel van zijn missie om te verkennen en de natuur met een schone lei te beleven.

Het geeft je die kans om verder te gaan en eropuit te gaan en te blijven. Waar je ook heen gaat, er is altijd iets te leren, iets nieuws te zien.”

En waar gaat hij dit jaar heen zodra zijn busje klaar is voor vertrek?

Hij heeft geen vaste plek in gedachten, maar wat hij ook van plan is, hij gaat in ieder geval verkennen, maken en nieuwe dingen leren onderweg.

"Je hebt geen einddoel nodig, je moet gewoon beginnen." Het perfecte geheugensteuntje dat het niet om de bestemming gaat-het is de reis die telt.

Made For The Journey

    Toon meer filters Filters
    *Verplicht Veld
    Uw interesses
    Naar boven